وبلاگ

چرا باید فروشگاه اینترنتی داشته باشیم؟

راه‌اندازی کسب و کار آنلاین یک سکوی پرتاب برای شماست که درآمدتان را چند برابر می‌کند. در این مقاله چند دلیل برای داشتن فروشگاه اینترنتی گفتیم و همچنین در مورد مزایای تاسیس سایت فروشگاهی هم صحبت کرده‌ایم.
خیلی از افراد را دیده‌ام که می‌گویند من همین الان هم درآمد خوبی از کسب و کار سنتی خودم دارم و نیازی به فعالیت در اینترنت ندارم. خیلی از کسب و کارهای سنتی دیگر هم همین فکر را می‌کردند اما بعد از مدتی به این نتیجه رسیدند که باید در اینترنت هم حضور داشته باشند. شاید تا الان خیلی ضرورت داشتن فروشگاه اینترنتی را احساس نکرده باشید، اما خرید اینترنتی روزبه‌روز بیشتر می‌شود و در آینده حتماً به سایت فروشگاهی نیاز پیدا می‌کنید.
به همین دلیل از الان باید به فکر تأسیس فروشگاه اینترنتی باشید. هر چه زودتر سایت فروشگاهی خودتان را راه‌اندازی کنید، زودتر هم به درآمد می‌رسید. شاید درآمد شما از سایت به‌قدری زیاد شود که دیگر نیازی به فروشگاه فیزیکی نداشته باشید و آن را تعطیل کنید. دلایل مختلفی برای راه‌اندازی سایت فروشگاهی وجود دارد که چند تا از آن‌ها را در ادامه ذکر کرده‌ایم:

1- فروش محصول به همه نقاط ایران

بدون شک یکی از مهم‌ترین دلایل برای ساخت فروشگاه در اینترنت این است که می‌توانید محصولات خودتان را بدون محدودیت جغرافیایی بفروشید. یک فروشگاه فیزیکی فقط می‌تواند از مناطق اطرافش مشتری داشته باشد، اما سایت فروشگاهی هیچ محدودیتی ندارد و مشتری از دورترین نقاط کشور هم می‌تواند از شما خرید کند.

چرا این مورد این‌قدر اهمیت دارد؟ چون برداشته شدن محدودیت فیزیکی کسب و کار شما، به‌راحتی مشتریان‌تان را چندین برابر می‌کند. مردم از مناطق دور و نزدیک و حتی از روستاها و شهرهای کوچک کالاهای شما را می‌خرند. به این ترتیب در مدت کوتاهی کسب و کار شما رشد چشمگیری خواهد داشت و درآمدتان هم بیشتر می‌شود.

2- هزینه‌های بسیار پایین فروشگاه اینترنتی

تا اسم مغازه می‌آید اولین چیزی که به ذهن ما می‌رسد هزینه بسیار زیاد کرایه مغازه است. همین الان اگر بخواهید در یک خیابان خلوت مغازه بگیرید باید چندین میلیون تومان پول پیش بدهید و ماهانه هم اجاره پرداخت کنید. حتی اگر درآمدی هم نداشته باشید بازهم باید ماهانه هزینه اجاره و قبوض مغازه را پرداخت کنید.

تازه اگر بخواهید شاگرد و فروشنده هم بگیرید حقوق او را هم باید سر ماه بپردازید. فروشگاه فیزیکی هزینه‌های ریز و درشت زیادی دارد و خیلی‌ها از پس این هزینه‌ها برنمی‌آیند. به همین دلیل بعد از مدتی با کلی ضرر مغازه را جمع می‌کنند. فروشگاه اینترنتی این‌طور نیست و هزینه راه‌اندازی آن خیلی کمتر از فروشگاه فیزیکی است.

3- تعطیل نشدن فروشگاه اینترنتی

از زمانی که کرونا آمده تعطیلی مغازه‌ها و فروشگاه‌ها هم کاملاً عادی شده. تا بازار کاسبان می‌خواهد کمی رونق بگیرد و بهتر شود، موج جدیدی از کرونا می‌آید و دوباره مدتی باید مغازه را تعطیل کنند. نکته مهم این است که در چنین شرایطی فقط فروشگاه‌های فیزیکی تعطیل می‌شوند و فروشگاه‌های آنلاین همچنان باز هستند، تازه مشتریان‌شان هم بیشتر از قبل می‌شود. فروشگاه اینترنتی هیچ‌وقت تعطیل نمی‌شود و 24 ساعته باز است.

به همین دلیل هم درآمد یک سایت فروشگاهی 24 ساعته است و هرگز متوقف نمی‌شود. وقتی فروشگاه اینترنتی داشته باشید، روز تعطیل با روزهای عادی تفاوتی ندارد. در تعطیلات عید، تعطیلات محرم و صفر و هر روز تعطیل دیگری سایت فروشگاهی مشتری و درآمد دارد. پس نتیجه می‌گیریم که یکی از دلایل راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی این است که درآمدش پایدار و همیشگی است.

4- دسترسی راحت مشتری به فروشگاه اینترنتی

مشتری برای رفتن به مغازه باید زمان زیادی را در ترافیک و شلوغی خیابان تلف کند، اما با چند کلیک ساده می‌تواند همان محصول را از اینترنت بخرد. همین موضوع باعث شده است که خیلی از مردم خریدهای خود را از اینترنت انجام دهند. چون خرید اینترنتی ساده و سریع است.

به همین دلیل باید شما هم در اینترنت حضور داشته باشید تا این مشتریان را از دست ندهید. علاوه بر این وقتی فروشگاه اینترنتی راه‌اندازی کنید، همیشه جلوی چشم مشتریان هستید. مثلاً فرض کنید یک تخفیف ویژه روی محصولات فروشگاه گذاشتید. اگر فقط مغازه داشته باشید، مردم و مشتریانی که از جلوی مغازه رد می‌شوند تخفیف شما را می‌بینند. مشتریان زیادی هستند که ممکن است به تخفیف شما علاقه داشته باشند، اما چون از کنار مغازه نگذشته‌اند متوجه تخفیف نمی‌شوند.

حالا اگر فروشگاه اینترنتی داشته باشید مشتریان شما هرچند وقت یکبار سایت فروشگاه را چک می‌کنند. به این ترتیب اگر تخفیفی قرار دهید، سریع متوجه می‌شوند و خرید می‌کنند. علاوه بر این راه‌های زیادی مثل ایمیل و پیامک وجود دارد که با آن می‌توانید مشتریان را از تخفیف کالاها در سایت فروشگاهی خودتان آگاه کنید.

5- کنترل بدون دردسر و عدم ازدحام جمعیت

شاید برای شما هم پیش‌آمده باشد که در زمان خاصی مثلاً نزدیکی ایام عید، مشتریان زیادی داشته باشید و در مغازه جای سوزن انداختن نباشد. در این شرایط رسیدگی به مشتریان خیلی سخت است و از طرف دیگر مشتریان هم ناراضی می‌شوند. حتی ممکن است مغازه شما را ترک کنند و به مغازه دیگری بروند. همچنین مشتریان وقتی می‌بینند مغازه شما حسابی شلوغ است، اصلاً وارد نمی‌شوند و به مغازه دیگری می‌روند.

سایت فروشگاهی دیگر این دردسرها را ندارد و حتی هزاران مشتری می‌توانند به‌صورت هم‌زمان از آن خرید کنند. تازه شما هم لازم نیست کاری انجام دهید و فقط روی مبل نشسته‌اید و خرید مشتریان را تماشا می‌کنید.

6- پیداکردن مشتریان در اینترنت راحت‌تر است

یک مغازه فیزیکی راه‌های محدودی برای تبلیغات و جذب مشتری دارد. معمولاً مغازه‌ها فقط از طریق بنر، تراکت و تبلیغات محیطی می‌توانند مشتری جذب کنند.

فروشگاه اینترنتی این‌طور نیست و ده‌ها روش برای تبلیغات و جذب مشتری برای آن وجود دارد. از طرف دیگر چون تبلیغات اینترنتی هدفمند هستند، تأثیر بیشتری دارند. علاوه بر این، هزینه تبلیغات در اینترنت خیلی کمتر از تبلیغات محیطی و فیزیکی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *